Man raakt rijbewijs kwijt na wheelie onder invloed

Toegevoegd: 06-11-2019, 15.23 uur

Man raakt rijbewijs kwijt na wheelie onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een 30-jarige man uit Oost-Souburg is zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij door agenten werd betrapt op het maken van een wheelie op zijn bromfiets. Ook reed hij onder invloed van drugs en alcohol.

Rond middernacht zagen agenten in Vlissingen de Oost-Souburger een wheelie maken op zijn bromfiets. Op de President Rooseveltlaan konden zij de man staande houden, ondanks het feit dat hij er vandoor wilde gaan. De man werd aangesproken op zijn vreemde rijgedrag.

Bij aanspreken roken de agenten dat de man alcohol had gedronken. De man was ook al vaker betrapt op rijden onder invloed. Tijdens het gesprek kregen de agenten steeds meer het vermoeden dat de man, naast alcohol, ook andere verdovende middelen had gebruikt.

De agenten wilden een speekseltest bij de man afnemen, dit weigerde hij. Ook bloedafname door een arts werd door de man geweigerd. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd. De man kreeg een dagvaarding mee en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.
 Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BeeB (6-11-2019 om 17:00)
Welkom in Narco City !
Japie 12 (6-11-2019 om 16:43)
Nou breekt mijn klomp ! Dit is toch werkelijk waar de 1e x ik hoor de Politie zo iemand eindelijk eens pakt in de nacht.. jammer is alleen dat ze 1 rondje rijden door de provincie in de nacht wegens onderbezetting maar toch steek ik mijn duim op nu.. Hopelijk gaan jullie dit nu vaker controleren want je kunt in Vlissingen rustig de hele nacht blijven staan want dit gaat 24/7 gewoon door.. Ook op de Boulevard blijven scooters tegen het verkeer in rijden ! Er staat uitgezonderd fietsers, dus GEEN scooters terug over de boulevard.. Blijft wel jammer die man dus al vaker is gepakt en er niet van leert blijkbaar.. Kunnen we Poetin niet bellen of hij nog een strafkamp over heeft ?
Iemand (6-11-2019 om 16:32)
Een dagvaarding? Is het niet beter om ze gelijk vast te houden tot het proces ? Kan de politie niks aan doen hoor die doen ook maar hun werk, maar als we dit softe beleid aanhouden is het dweilen met de kraan open.