Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Man raakt rijbewijs kwijt na wheelie onder invloed

Toegevoegd: 06-11-2019, 15.23 uur
Man raakt rijbewijs kwijt na wheelie onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een 30-jarige man uit Oost-Souburg is zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij door agenten werd betrapt op het maken van een wheelie op zijn bromfiets. Ook reed hij onder invloed van drugs en alcohol.


Rond middernacht zagen agenten in Vlissingen de Oost-Souburger een wheelie maken op zijn bromfiets. Op de President Rooseveltlaan konden zij de man staande houden, ondanks het feit dat hij er vandoor wilde gaan. De man werd aangesproken op zijn vreemde rijgedrag.

Bij aanspreken roken de agenten dat de man alcohol had gedronken. De man was ook al vaker betrapt op rijden onder invloed. Tijdens het gesprek kregen de agenten steeds meer het vermoeden dat de man, naast alcohol, ook andere verdovende middelen had gebruikt.

De agenten wilden een speekseltest bij de man afnemen, dit weigerde hij. Ook bloedafname door een arts werd door de man geweigerd. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd. De man kreeg een dagvaarding mee en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plien (8-11-2019 om 13:13)
Wat een leeftijd om nog met wheelies bezig te gaan zeg
Marco (7-11-2019 om 15:01)
Politie doet wat ze mogen
Clara (7-11-2019 om 11:13)
Jammer dat er door onderbezetting niet gehandhaafd kan worden, ook op de duinen vanaf de Nolledijk rijden regelmatig scooters zeer hard het is echt om bang van te worden, zeg er maar niets van want je krijgt direct een grote mond en de engste ziektes naar je hoofd geslingerd.
my (7-11-2019 om 10:19)
Niks beters te doen meneer de opsporings agent t echte werk laten liggen en aangifte online doe! m n buurvrouw die vannacht mishandels is en nu in het ziekenhuis ligt was geen tijd voor schande
flapje (6-11-2019 om 19:24)
de politie is uitstekend bezig , top.........
Kees (6-11-2019 om 17:37)
Maar een woord voor, Sukkel.