Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Weer ongeluk op A58 door hagelbui

Toegevoegd: 11-11-2019, 23.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeluk op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke is maandagavond een automobilist van de weg geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond even na 22.00 uur plaats op de rijbaan in de richting van Goes. Door een hevige hagelbui was de snelweg wit en glad. Vermoedelijk is dit dan ook de oorzaak van het ongeval.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de bestuurder heeft onderzocht op letsel. Hij kon ter plaatse worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. Zijn auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Vanavond rond 19,15 uur vond er ook al een ongeluk plaats na een winterse bui. Toen raakten meerdere auto’s van de weg ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (14-11-2019 om 11:44)
Japie, eindelijk iemand die aangeeft wat de werkelijke oorzaak is van veel ongelukken, de weg is niet, het weer is niet slecht, de bestuurders doen het slecht. Pas je aan aan omstandigheden.
peter (13-11-2019 om 18:23)
niet altijd beginnende bestuurders maar ook oudere en vertegenwoordigers met lease auto’s en bedrijven. Vreemd genoeg word er geen aandacht besteed aan langzame rijders die zijn er wel en die komen veilig en op tijd op hun bestemming aan. Van Vlissingen naar Groningen rijden wij al sinds 1995, in 3,5u kan dat maar de laatste jaren niet meer door dat er veeeeels te hard word gereden veel ongelukken, alleen linker banen bezet rechts rijdt niks. Onlangs de proef op de som rechts rijden 100/110 binnen 4u en 1 op 27!!! Het kan dus! Weinig of geen oponthoudt!
Japie 12 (12-11-2019 om 12:55)
Dat is mooi dat de schuldige bekend was ! De hagel was de schuld lees ik, is dan de gemeente aansprakelijk nu ? Of de wegenbouwer ? Of de RTL weervrouw ? Zou het misschien niet gewoon de fout van de bestuurder zelf zijn ? Ik zie elke dag mensen scheuren als gekken om tijd in te halen omdat ze 10 minuten te laat zijn opgestaan e.d.. Een ongeluk is NOOIT de schuld van het weer of de weg of de elektrische auto o.i.d., het is de persoon achter het stuurwiel die de fout maakt !
Bolletje mobiel (12-11-2019 om 09:12)
Misschien de snelheid aanpassen naar de weersomstandigheden !
Adam (12-11-2019 om 07:52)
Titel van het nieuwsitem is merkwaardig....ongeluk door hagelbui?? Ongeluk tijdens hagelbui zou ik zeggen en ongeluk door onvoldoende anticiperen op de omstandigheden.
Jan (12-11-2019 om 06:22)
Er wordt veel te hard gereden hier in Zeeland,en het zijn meestal beginnende bestuurders want die denken we hebben een rijbewijs en wij kunnen rijden ,wel ik heeft zelf mijn rijbewijs 40 jaar en leer nog steeds iedere dag, dus denk nou niet ik kan rijden
Cookie-instellingen beheren