Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 15-11-2019, 16.40 uur
Volgens de politie had één persoon last van zijn/haar nek.
Volgens de politie had één persoon last van zijn/haar nek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WAARDE - Op de A58 tussen Kruiningen en Waarde is vrijdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt bij een botsing.


Op de rijbaan richting Bergen op Zoom kwamen volgens de politie omstreeks 15.50 uur drie personenauto’s met ekaar in botsing. Eén van de betrokkenen had last van de nek en daarom werd met spoed een ambulanceteam ter plekke gestuurd. Of de persoon ook mee moest naar het ziekenhuis, is niet bekend.

Vanwege het ongeluk ontstond flink wat verkeersoponthoud. Op het hoogtepunt stond er volgens de verkeersdienst van de ANWB een file van zo’n zes kilometer die goed was voor een kwartier extra reistijd. Bergingsbedrijf heeft twee auto’s getakeld. Rond 16.30 uur was de weg weer vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750