Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Garagebedrijf voor vierde keer doelwit inbrekers

Toegevoegd: 26-11-2019, 14.12 uur
Garagebedrijf voor vierde keer doelwit inbrekers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Garagebedrijf Van Halst aan de Ruiterplaatweg in Kamperland is voor de vierde keer dit jaar gedupeerd door een inbraak.


Volgens eigenaar Chiel van Halst hadden de dieven het alle vier de keren voorzien op de geldwisselautomaat van de autowasstraat bij het bedrijf, De dader(s) kwam(en) binnen door een deur te forceren. De buit bestaat uit het in de automaat aanwezige contante geld.

De meest recente diefstal werd gepleegd tussen maandag rond middernacht en dinsdagochtend rond 08.00 uur. Van Halst hoopt dat er mensen zijn die in deze periode iets verdachts hebben gezien en dat hun informatie leidt tot het opsporen van de dader(s). De garage-eigenaar heeft aangifte gedaan.

Tips zijn welkom bij de politie, die de zaak in onderzoek heeft en ook sporenonderzoek heeft uitgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (27-11-2019 om 09:43)
tja, een camera hoog aan de gevel en het is allemaal verleden tijd
Jan de Vos (27-11-2019 om 09:35)
pasjes,plasticgeld?
Peter (26-11-2019 om 15:03)
Zorg ervoor nadat alles is afgesloten, alles onder 220 volt staat. wel klein stickertje plakken anders zit je zelf fout.