Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Reddingsteam haalt slachtoffer uit skihal

Toegevoegd: 27-11-2019, 14.39 uur
Reddingsteam haalt slachtoffer uit skihal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het Rope Rescue Team (RRT) van de Veiligheidsregio Zeeland is dinsdag in Terneuzen ingezet om iemand uit skihal SnowWorld te halen.


Het in reddingen op hoogte gespecialiseerde team laat op Facebook weten dat iemand met spoed in een brancard van de skihelling afgehaald moest worden. De melding bij het complex aan de Zeelandlaan kwam rond 12.05 uur binnen bij de ambulancedienst. Binnen een kwartier werd het Rope Rescue Team gealarmeerd. De brandweercollega's van de post Koegorsstraat verleenden assistentie.

Het slachtoffer is uiteindelijk door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Wat de patiënt precies mankeerde is niet bekendgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (28-11-2019 om 01:04)
@nowty, ik weet zelf dat in de tijd dat het nog Snowbase was er een banaan aanwezig was, exhter weet ik ook dat voor de Lift die aanwezig is je soms op hoogte moet werken en als je hier op uitglij door vorming van ijs je op dat moment niet veel aan een banaan heb. Het is echter ook niet duidelijk wat de exacte reden is waarom het RRT is ingezet maar dit zal zeker niet zonder reden zijn!
Janp (27-11-2019 om 21:38)
@nowty Praat toch niet zulke onzin. Je weet niet eens de reden. Als je hulp nodig hebt in Nederland krijg je dat, daar ben je voor verzekert.
nowty (27-11-2019 om 18:53)
hebben ze bij de skihal geen banaan om het slachtoffer naar beneden te begeleiden. Aub we zitten toch niet op 2000meter hoogte hopelijk krijgt deze patiënt de rekening. Erger moet het toch ook niet worden. Hopelijk is het geen reanimatie maar dit heb ik uit de tekst niet kunoen waarnemen. Dikke rekening sturen zowel naar "de patiënt" als naar de skihal. Misschien het personeel van de skihal beter opleiden!!!!!