Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 152 km

Politie Tholen waarschuwt voor scooterdiefstallen

Toegevoegd: 11-12-2019, 12.34 uur
Politie Tholen waarschuwt voor scooterdiefstallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

THOLEN - De wijkagenten van Tholen waarschuwen via social media voor de forse toename van het aantal scooterdiefstallen in Tholen.


‘’De laatste tijd zien we een forste toename van het aantal scooterdiefstallen in Tholen-stad’’ zo laten de wijkagenten via Instagram weten. De politie heeft de lopende zaken in onderzoek. Via Instagram verzoeken de wijkagenten, in het kader van preventie, om scooters goed af te sluiten en neer te zetten op een afgesloten plaats.

Mensen die bruikbare informatie hebben voor de politie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750