Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee jongen (13) bedreigd en beroofd

Toegevoegd: 14-12-2019, 16.10 uur
Twee jongen (13) bedreigd en beroofd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee 13-jarige jongens zijn vrijdagavond in Middelburg met een mes bedreigd. Een van de jongens heeft zijn telefoon af moeten geven. De politie is op zoek naar de daders.


De jongens fietsten omstreeks 19.25 uur in een groepje op de Haymanstraat. Ze waren door het Amaliapark gereden en hadden vermoedelijk toen de daders al gezien. Twee jongemannen van tussen de 15 en 20 jaar blokkeerden de twee jongens. Het groepje probeerde nog snel door te rijden maar de daders kwamen achter hen aan gereden. Ze hielden de twee slachtoffers tegen en bedreigden hen met een mes. Een van de jongens gaf zijn telefoon. De slachtoffers zijn snel weggefietst om hulp te halen. Agenten hebben tevergeefs in de omgeving naar de daders gezocht.

De daders zijn jonge mannen tussen 15 – 20 jaar oud met een normaal postuur en slank postuur en een licht getinte huidskleur. Een van hen had een stoppelbaardje. Ze droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Ze waren op een damesfiets zonder verlichting. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (15-12-2019 om 18:04)
Paul@Nu denkt U toch niet dat "De Politie hier niet mee bezig is? Maar... diezelfde politie/recherche moet wel zeker zijn van hun zaak. Je kunt geen personen ophalen als je niet behoorlijk zeker bent van je zaak Maar tot slot. er zijn heel veel vacatures bij de Politie. Solliciteer.
Paul (15-12-2019 om 11:02)
Dit is de zoveelste beroving van jonge kinderen in een korte tijdsbestek in Middelburg en Vlissingen, ik vraag me af wanneer de politie hier eindelijk wat aan doet.