Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 350 km

Gewonde bij steekincident Arnemuiden

Toegevoegd: 27-12-2019, 14.05 uur
Door: Tim Koster

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag uitgerukt voor de melding van een steekincident in een woning in Arnemuiden.


Het steekincident vond rond 12.15 uur plaats in een woning aan het Tuindorp. De politie werd met spoed ter plekke gestuurd. De ambulancedienst kon zonder spoed naar de locatie van het incident. Ter plekke is een man behandeld aan zijn verwondingen waarna hij is overgebracht naar een ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend gemaakt.

In de omgeving van Arnemuiden is door de politie met meerdere voertuigen gezocht naar twee personen die er na de steekpartij vandoor zouden zijn gegaan. Via Burgernet is een bericht verspreid met de omschrijving van de twee personen. Het gaat om een jongeman in een donkerblauw trainingspak met een donkere jas. Hij is 1 meter 72 lang en heeft blond haar en blauwe ogen. De tweede persoon die gezocht wordt is een vrouw met lang donker haar in een zwarte jurk met een zwarte panty.

De politie verzoekt mensen die het duo zien om 112 te bellen en ze niet zelf te benaderen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rupsjes nooit Genoeg (30-12-2019 om 10:49)
Steekpartijen en ander geweld is dagelijkse kost geworden met dit kabinet. Die zijn drukker met hun vergoedingen binnen graaien en te zwetsen dat het allemaal zo goed gaat.
Cookie-instellingen beheren