Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten veel wind
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Inbraak bij zorgboerderij in Tholen

Toegevoegd: 28-12-2019, 10.05 uur
Inbraak bij zorgboerderij in Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie is opzoek naar getuigen van een inbraak bij zorgboerderij Buytengewoon aan de Veerweg in Tholen. De inbraak heeft tijdens de kerstdagen plaatsgevonden.


Agenten doen via Twitter een oproep aan mensen die tijdens de kerstdagen iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de zorgboerderij aan de Veerweg dit te melden. Wat er bij de inbraak is buitgemaakt is niet bekendgemaakt.

Mensen die iets verdacht hebben gezien in de omgeving van de Veerweg wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ko (28-12-2019 om 17:32)
De personen ,die dit op hun geweten hebben,zijn ten eerste ,te d stom voor woorden ,en weten schijnbaar niet waar een zorgboerderij voor diendt