Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet ‘s-Heer Hendrikskinderen

Toegevoegd: 30-12-2019, 16.05 uur
Door: Roland de Jong

S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De Rotterdamse traumahelikopter is maandag ingezet voor een incident bij 's-Heer Hendrikskinderen.


De melding van het incident bij de Westeweg kwam rond 14.30 uur binnen. Na de melding werden twee ambulanceteams en drie politie-eenheden ter plaatse gestuurd. Ook werd de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde even voor 15.00 uur bij de Westeweg.

Het slachtoffer werd eerst in één van de ambulances behandeld en vervolgens rond 16.25 uur per helikopter door het traumateam overgebracht naar het Erasmus-ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie werd het incident gemeld als een medisch incident maar wat er precies aan de hand was, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren