Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 93 km

Gewonde bij incident op schietbaan Rilland

Toegevoegd: 08-01-2020, 11.33 uur - Update: 08-01-2020, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - In Rilland is woensdagochtend een 52-jarige man uit Middelburg gewond geraakt bij een incident op Schietbaan Reimerswaal.


Het voorval vond rond 10.50 uur plaats op het terrein aan de Grensweg. Het wapen van het slachtoffer kreeg vermoedelijk een storing waardoor het geweer tot ontploffing kwam. De man was lid van een schietvereniging.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De helikopter is voor zover bekend niet meer ter plekke geweest. Volgens de politie is de man met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. ​

De politie laat verder weten dat men een onderzoek is gestart naar wat er precies is gebeurd. Het wapen is in beslag genomen en zal technisch worden onderzocht. De politie gaat uit van een ongeval.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wie leeft van het zwaard ... (11-1-2020 om 18:20)
een normaal legaal geweer ontploft niet zomaar, hier is meer aan de hand, illegale munitie ? Gewoon sluiten die tent want vuurwapens heb je niet nodig, of waar anders voor dan crimineel gedrag ? vuurwapens zijn maar voor 1 ding gemaakt, om te doden.
Cookie-instellingen beheren