Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto beschoten in Terneuzen, man gewond

Toegevoegd: 13-01-2020, 00.15 uur - Update: 13-01-2020, 01.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie doet op dit moment onderzoek na een schietpartij in Zeeuws Vlaanderen. In Terneuzen werd zondagavond een auto beschoten, er is een man gewond geraakt.


Rond 23.00 uur werd er gemeld dat er mogelijk was geschoten op een auto in of in de omgeving van Terneuzen. Rond middernacht liet de politie weten dat er een plaats delict is ingesteld op de Nicolaas Beetsstraat in Terneuzen. Hier zijn sporen aangetroffen die duiden op dat er daadwerkelijk is geschoten. De Forensische Opsporing gaat hier onderzoek doen, de omgeving is afgezet met linten.

Ook wordt er onderzoek gedaan in Hoofdplaat. Hier werden de hulpdiensten ingezet voor een gewonde man die vermoedelijk na het schietincident in Terneuzen is gevlucht. Een traumahelikopter is geland om te assisteren. De politie laat weten dat de man is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was aanspreekbaar. De auto waarin hij reed in beslag genomen voor onderzoek. Meerdere ruiten van de Audi zijn kapot. In één van de ruiten en in de auto zelf is ook een kogelgat zichtbaar.

De politie laat weten forensisch sporenonderzoek te gaan doen op straat en aan de auto. Ook worden getuigen gehoord door tactisch rechercheurs. Dit onderzoek naar verwachting de hele nacht gaan duren. Daarnaast is men druk op zoek naar de dader of daders van de schietpartij. Mensen die informatie hebben wordt verzocht dit te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (13-1-2020 om 07:23)
Wie heeft nu ooit gedacht dat er zulke schietpartijen in Nederland zouden kunnen gebeuren wat nu bijna dagelijks gebeurd,waar zal dit geweld nu moeten eindigen,hoe komen ze nu aan al dat geweld zoals je de laatste weken leest zoals messen pistols en ga zo maar door,wat is een mensen leven nog waart waar we nu in leven,zou dit het gevolg zou kunnen zijn van onze welvaart.,
Cookie-instellingen beheren