Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Cocaïne en vuurwerk aangetroffen bij controle

Toegevoegd: 17-01-2020, 09.46 uur
Cocaïne en vuurwerk aangetroffen bij controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

NIEUWDORP - Agenten hebben donderdag in samenwerking met douaniers in Nieuwdorp een 20-jarige man uit Baarland aangehouden. De man had drugs en vuurwerk in zijn auto liggen.


De verdachte werd rond 16.30 uur op de Groenlandweg met zijn auto staande gehouden tijdens een verkeerscontrole. Op zijn achterbank zagen agenten direct drie cobra’s (zwaar en illegaal vuurwerk) liggen. Daarop is besloten om de gehele auto verder te controleren. Ook in de kofferbak vonden de douaniers nog 3 cobra’s.

Een speurhond van de politie vond in de kofferbak ook nog eens een gebruikershoeveelheid hasj. Agenten hebben in de auto in twee verborgen ruimtes twee spuitbussen gevonden. In de spuitbussen zaten in totaal 40 zakjes cocaïne.

Alles is in beslag genomen en de man is overgebracht naar het politiebureau


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan B (17-1-2020 om 18:52)
@Nederlander koos zelf. De Politie is zeker wakker. Kijk maar eens bij de milieustraat om karretjes te controleren en alle snelheidscontroles op N wegen de afgelopen weken, fietsverlichting, fietsen in een winkelstaart enz enz. Allemaal zaken die geld opleveren. En als ze je fiets stelen of telefoon mag je er zelf achter aan. Tja gewoon vertrouwt blijven stemmen dan komt het vast wel goed met ons landje! En ons geliefde Europa niet te vergeten als het over maffia gaat.
Nederland koos dit zelf (17-1-2020 om 13:26)
@ japie, de politie in zeeland de schuld in de schoenen schuiven is beneden peil. Iedereen weet dat de regering bewust alles heeft wegbezuinigd en daarmee bewust het groen licht gaf voor criminelen en bendes uit binnen en buitenland. Wat stemde u zelf trouwens ? zeker zo een pro criminele maffia partij ? of laat u uw ongegronde discriminatie tegen allochtonen soms uw keuze leiden ? wordt zelf eens een keer wakker !
zeeuw (17-1-2020 om 12:50)
goed zo gewoon helemaal uitkleden
Japie 12 (17-1-2020 om 12:41)
Zou de Politie eindelijk wakker worden in Zeeland ? Echt ? Ik waarschuw al sinds de jaren 80 voor rijden met drugs e.d. maar iedereen lachte mij altijd uit dat ik overdreef enzo.. Ziehier we lezen nu elke dag van drugs hier in Zeeland en het ergst is dat diet maar het topje van de ijsberg is !!! Dit zijn alleen de gevallen die gepakt zijn, moet je nagaan wat er allemaal nog rondloopt en rijd... Goed bezig oom Agent, u moet veeeeel meeeeer 100% controles houden ! Ook in woonwijken en dan helaas vooral onder allochtonenl
Jan (17-1-2020 om 12:08)
En zo ruimen we de klerezooi op ,maar we zijn er niet want een dealer opgepakt dan komen er 3 voor terug maar wel goed opgelet door en/ van politie ,auto niet meer terug geven gewoon verkopen om de kosten te dekken die gemaakt zijn
Cookie-instellingen beheren