Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zet trouwstoet aan de kant bij A58

Toegevoegd: 07-02-2020, 16.50 uur
Foto 1 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Selfiesch (12-2-2020 om 13:29)
vinden ze leuk, hebben ze trouw selfies met de agenten, een mooi verhaal om later te vertellen
VdVonck (11-2-2020 om 21:20)
Heerlijk al de reacties. Begrijp me niet verkeerd, ik ben vóór het inzetten van méér politiegeweld. Echter heeft niet iedereen met een kleurtje een bijstandsuitkering. Plus, iedere malloot kan zo'n auto huren dan wel laten huren. Ik heb meerdere auto's waaronder een F430, aangeschaft voor 53k. De gemiddelde Audi is duurder tegenwoordig. Mensen denken altijd dat een exotic meteen een godsvermogen kost.
Arthur (11-2-2020 om 13:00)
Blijkbaar moeten er eerst gewonden/doden vallen, of agenten mishandeld worden voordat men pas optreedt. Zeer treurig dit, ook had men kunnen onderzoeken hoe dit soort lieden dit soort auto's kunnen huren. Lijkt mij onmogelijk dat te doen van een bijstandsuitkering...
Danny (9-2-2020 om 18:33)
Ja mensen, wen er maar aan. Politie word net zo links opgevoed als de politiek. Moet je als normale burger eens doen. Dan weten die rakkers je wel te vinden hoor. Maar als onze “medemens” iets uitvreet, komen ze er vanaf met een leuk praatje. En dan moeten de agenten nog oppassen want alles komt op YouTube en alles word gelinkt aan discriminatie. Ook niet gek dat dit tuig steeds verder gaat toch? Word niks aan gedaan. Ze zouden beter eens wat Spaanse agenten naar hier halen, die slaan eerst met de knuppel en gaan daarna nog eens kijken wat er eigenlijk aan de hand was
bram goeree (8-2-2020 om 19:44)
we worden hier steeds '' toleranter'' .wanneer houd dit eens op .nog een paar jaar en deze idioten maken hier helemaal de dienst .ik weet zeker dat ik en veel anderen hier NIET op zitten wachten .een goed gesprek of een waarschuwing .het interesseert hun geen moer .Henk heeft gelijk .
Henk (7-2-2020 om 20:32)
De agenten worden uitgelachen door deze 'heren'. Onze 'wet' is niet hun wet.