Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Broekseweg Tholen

Toegevoegd: 19-02-2020, 18.25 uur - Update: 19-02-2020, 20.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Bij een aanrijding tussen een bestelbus en een taxibusje in Tholen zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt.


De botsing vond rond 16.30 uur plaats op de kruising van de Broekseweg (N658) en de Krabbenkreekweg (N656). Er zijn drie ambulances met spoed ter plaatse gekomen. Ook de brandweer is ingezet om een deur uit het taxibusje te knippen. Volgens omstanders zijn er twee personen naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niets bekendgemaakt.

Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. Na de aanrijding was de weg enige tijd deels afgesloten vanwege de hulpverlening, berging en schoonmaakwerkzaamheden. Het verkeer werd door de politie en een weginspecteur van de provincie Zeeland langs het ongeval geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750