Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Buschauffeur gestoken bij conflict Hulst

Toegevoegd: 28-02-2020, 20.17 uur - Update: 28-02-2020, 23.06 uur
Buschauffeur gestoken bij conflict Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Bij een conflict in Hulst is vanavond een buschauffeur gestoken en gewond geraakt. De politie is op zoek naar drie daders.

Het steekincident vond rond 18.15 uur plaats aan de Zandstraat. Volgens de politie was er sprake van een conflict tussen drie personen en een buschauffeur. De chauffeur is hierbij gestoken en liep een snijwond op in het bovenlichaam. Het slachtoffer is volgens een woordvoerder niet levensbedreigend gewond, maar moest wel worden behandeld in het ziekenhuis. Hij zal later worden gehoord.

Van de daders is een signalement bekend en verspreid via Burgernet. Het gaat om drie personen waarvan één meisje van ongeveer 1,60 meter lang met lang blond haar. Ze had een zwarte jas aan en een beige bruine regenbroek. Daarnaast droeg ze een sjaal.

De andere twee verdachten zijn jongens van ongeveer 16 tot 18 jaar oud. Ze zijn ongeveer 1,70 meter lang en droegen donkere kleding. Bekend is dat zij een joggingbroek aan hadden en een kledingstuk met een zwarte capuchon. De bus zou richting België rijden. Mogelijk gaat het volgens de politie daarom om een Belgisch drietal.

Mensen die de verdachten zien, worden verzocht te bellen met 112 en vooral zelf geen actie te ondernemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (2-3-2020 om 11:08)
@Vlissinger, helemaal met u eens. Maar een aanvulling van mijn kant, wat te denken van de advocaten die deze gestoorde moet verdedigen, ik hoor ze al zeggen; gebruik je zwijgplicht maar . Ik snap niet dat er nog advocaten zijn die dit tuig nog bijstaan. Wat de straf voor de dader betreft, zo lang mogelijk opsluiten. Voor de buschauffeur, wens ik hem het allerbeste en beterschap en dat hij weer gauw in de bus kan rijden
rechtkrom (29-2-2020 om 10:52)
Oei, dat wordt een taakstrafje.
een echte Zeeuw (29-2-2020 om 08:05)
Wanneer verbieden ze capuchon's en gezicht bedekkende kleding , in een bankgebouw mag je ook niet binnen met een integraal-helm . Snotneuzen met een capuchon oppakken en heropvoeden ! Wie zijn smoel verbergt heeft heeft kwaad in de zin !
Vlissinger (28-2-2020 om 23:56)
Geen empathie en alleen maar uit op het uitlokken van frustaties bij je medemens en de macht willen hebben over anderen zodat je nog een reden hebt om te leven. Zeer kortzicht en zielig dat je het alleen nog maar op deze manier met wapens kunt afdwingen. Dan ben je gewoon mens af. Kortom, deze narcistische gek hoort TBS te krijgen ongeacht leeftijd want anders doet hij het zo weer als hij 'volwassen' is. Niet dat ze ooit volwassen worden. Helaas gaan de krokodilllen tranen icm mooie manupilaties weer een grote rol spelen in de uitkomst van dit process. En een VBO'er zoals ik ziet het wel. Maar ziet een univensitair opgeleide rechter het wel? Je zou toch zeggen dat hun wel een stukje psychologie hebben meegekregen tijdens hun studie?
een inwoner (28-2-2020 om 22:10)
Bizar om dit te lezen .Zware straffen toepassen. Bus chauffeur veel sterkte en beterschap.We kunnen bus chauffeurs niet missen .
Sterkte (28-2-2020 om 21:02)
Sterkte voor de chauffeur! Zo is het werk niet leuk meer. Smurfen die denken alles te kunnen maken. Hoop dat t burgernetber nog wat opleverd. En ze gestraft kunnen worden.