Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobilist verspeelt rijbewijs

Toegevoegd: 11-03-2020, 12.24 uur
Dronken automobilist verspeelt rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een 33-jarige man heeft dinsdagavond zijn rijbewijs moeten inleveren omdat hij onder invloed van alcohol had gereden.

De man, een inwoner van Cadzand, werd rond 21.55 uur gecontroleerd. In de auto waarin de man reed, werden een boel lege bierblikken aangetroffen. De bestuurder rook bovendien naar alcohol en daarom werd besloten op straat een blaastest af te nemen.

De man bleek te veel alcohol gedronken te hebben en werd daarom meegenomen naar een politiebureau om daar een ademanalyse te kunnen doen. Bij de ademanalyse blies de man een waarde van 765 Ug/l: ruim drie keer de toegestane waarde.

Het rijbewijs van de man werd direct ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-3-2020 om 17:37)
@Terneuzenaar; ik wil jouw reactie wel eens horen als er iemand in je kennissen of familiekring doodgereden wordt door zo'n mobiele beller.
Terneuzenaar (12-3-2020 om 03:40)
@antigsm, hoezo auto in de pers? Volkomen kansloos toch? Innemen en verkopen, opbrengst verdelen onder verkeersslachtoffers (in een daarvoor nog niet bestaande pot) Wanneer een woning verzegeld is n.a.v. drugshandel mag deze ook niet verhuurd meer worden, verkoop die woning en verdeel de opbrengst over mensen die slachtoffer zijn geworden en daardoor geen eerlijke kans meer hebben om ooit nog een woning te kunnen kopen?! Volgens mij heb je een zwaar leven ‘antigsm’ om altijd gsm argumenten erbij te betrekken..
AntiGSM (11-3-2020 om 16:16)
Gewoon auto in de pers, dit is niet meer een beetje! Zijn gewoon moordenaars, zelfde als mobiel misbruikers achter het stuur, wordt tijd dat ze daar ook eens anders mee omgaan. Die junks laten het echt niet voor zo'n flutbekeuring.
TN'r (11-3-2020 om 13:09)
Klinkt goed pakken ! Maar inwoner van Cadzand kan ook dubbele nationaliteit zijn of een oosteuropeaan hé ! Uit het oostblok maakt het niks uit of ze rijbewijs kwijt raken die kopen voor 25 euro nieuwe in polen o.i.d. en die geven er niks om, het CJIB gaat ook niet naar het oostblok om boete te innen dus dat weten ze hier donders goed !!! Maar uiteraard is de actie ok