Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Flinke wietkwekerij ontdekt Sint-Jansteen

Toegevoegd: 11-03-2020, 15.12 uur
Er is één persoon aangehouden.
Er is één persoon aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - In een loods in Sint Jansteen heeft de politie dinsdagochtend een flinke wietkwekerij ontdekt. Eén persoon is aangehouden.


Nadat melding was gemaakt van een harde knal gingen politieagenten dinsdagmorgen op onderzoek uit. In een loods werd vervolgens een professiole hennepkwekerij aangetroffen die in totaal 513 wietplanten bleek te herbergen.

De planten zijn vernietigd en één persoon is aangehouden. Deze zal zich later moeten verantwoorden tegenover een rechter.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (12-3-2020 om 14:54)
Ja VdVonck dit is op vele industrie terreinen aan de orde waar vooral s,nachts berdijvigheid is in panden die niet als bedrijf staan ingeschreven.
VdVonck (11-3-2020 om 19:16)
Dat hele bedrijventerrein daar moet eens uitgekamd worden ipv 1 loods. Genoeg panden waar wel volk komt maar waar duidelijk geen bedrijf wordt gevoerd. Selectief ruimen roept bij mij alleen maar vragen op.