Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij ongeluk A58 Middelburg

Toegevoegd: 17-03-2020, 12.27 uur
Het ongeval op de A58 ter hoogte van Middelburg. Het ongeval op de A58 ter hoogte van Middelburg.
Het ongeval op de A58 ter hoogte van Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Middelburg is dinsdag forse schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.


Rond 11.35 uur kwamen op de rijbaan in de richting van Goes, ter hoogte van de afrit Middelburg-Centrum, een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De personenauto kwam zwaar beschadigd naast de weg tot stilstand.

Voor zover bekend raakte er bij de aanrijding niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen. De afhandeling van het ongeluk zorgde niet voor vertraging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeetAllesBeter (17-3-2020 om 18:53)
@Nelen. Eerst huilen omdat we 50 km harder mogen dan het zware verkeer en nu is het ook niet goed? Ongelooflijk haha. @Koos. Als dat zo is. Mooie straf.
Zo is het en niet anders (17-3-2020 om 15:48)
Ze moeten echt die personen auto’s van de weg halen die nog trager rijden als vrachtwagens. Dat is zo veel gevaarlijker als een alert persoon die wat harder rijdt.
Nelen (17-3-2020 om 14:57)
Veilig he, die 100 kilometer per uur. Nog geen dag voorbij of al het eerste ongeluk. Zonder redelijk snelheidsverschil tussen personenwagens en vrachtwagens gaat dit nog veel vaker gebeuren.
Koos P. (17-3-2020 om 12:41)
Knap hoor. Is de snelheid verlaagd naar 100 km/u en nog krijgen mensen het voor elkaar om ongelukken te maken. Heeft deze meneer een remtest gedaan vlak voor de vrachtwagen ofzo? Gezien de schade?