Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

GHB en ketamine gevonden bij controle

Toegevoegd: 21-03-2020, 21.58 uur - Update: 22-03-2020, 11.04 uur
In het voertuig werd drugs gevonden.
In het voertuig werd drugs gevonden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

BIERVLIET - De politie heeft zaterdagavond bij Biervliet een 22-jarige man uit die plaats aangehouden. In zijn voertuig werden drugs gevonden.


Agenten controleerden de bestuurder op de Braakmanweg. In het voertuig bleek 200 milliliter GHB en 1 gram ketamine te liggen. Volgens de man was dit bestemd voor een feestje.

Nadat alle gegevens van de man waren vastgelegd en hij was voorgeleid, is hij weer in vrijheid gesteld. Hij wordt op een later moment verhoord over het bezit van de harddrugs. De man heeft afstand gedaan van de drugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Willem (22-3-2020 om 12:26)
Lol hebben zonder drugs? We hebben de jeugd alle leuke dingen al afgepakt. Drank, beetje brommers opvoeren en nergens meer een soos.... Lol, in welk universum leeft u?
willem (22-3-2020 om 10:06)
goed gedaan--weg met die rommel. je kunt ook zonder drugs lol hebben.
walter (22-3-2020 om 08:44)
@michel, hoe kan jij weten dat dit voor eigen gebruik is, dat staat niet in het bericht,alleen dat het voor een feestje is.
Jan (22-3-2020 om 01:43)
Wat is dit nou weer voor opmerking??? Iets beters te doen? Wie weet hebben ze door deze aanhouding ernstig leed voorkomen. Ze halen echt niet elk busje van de weg om uit te kammen. Ze zullen daarvoor een heel goede reden gehad hebben Kan zomaar zijn dat ze deze bestuurder al vaker hebben aangehouden en toen geconstateerd dat de drugs al genuttigd waren en hij onder invloed was. Dan ga je dus zoeken, ook naar kleine hoeveelheden om te voorkomen dat hij na gebruik een risico wordt voor andere weggebruikers. Dat moesten ze vaker doen!!!! :).
Michel (21-3-2020 om 22:55)
Waar zijn we mee bezig? Dit is totaal geen handelaren hoeveelheid en overduidelijk voor eigen gebruik, Als we echt in een vrij land leven dan hadden jullie deze jongen wel laten gaan. Daarnaast hebben jullie niets beters te doen?