Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schoorsteenbrand Stoofstraat Poortvliet

Toegevoegd: 26-03-2020, 22.52 uur
De brandweer heeft het rookkanaal geveegd.
De brandweer heeft het rookkanaal geveegd.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een woning aan de Stoofstraat in Poortvliet is donderdagavond een schoorsteenbrand ontstaan.

De brandweer kreeg de melding van de schoorsteenbrand iets voor half negen binnen. Bij de eerste melding werd doorgegeven dat er nog personen in de woning zouden zijn maar ter plekke bleek iedereen in veiligheid te zijn gebracht.

De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker van de brandweer Bergen op Zoom het rookkanaal geveegd. De Stoofstraat werd tijdelijk door de politie afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (27-3-2020 om 21:19)
@gezellige buren: op de een of andere manier heb ik het gevoel dat deze mensen veel gezelliger buren zijn dan u. Een beetje suggestieve opmerking over dat schoonmaken van de schoorsteen, vind u niet? Enne... hoe gaan we om met spontaan ontbrandende zonnepanelen en tesla's? Worden ook op kosten van de samenleving geblust he. Gelukkig maar! Leven en laten leven!
Gezellige buren. (27-3-2020 om 14:05)
Altijd fijn, heel nederland heeft potentieel last van de luchtweg infecties , maar dan zijn er altijd weer van die milieu vervuilers die hun longkanker verwekkende openhaard aan gaan steken...Misschien ligt er verderop iemand naar adem te snakken, die zal die gezellige gifwolken van de buren echt waarderen. En de overbelaste hulpdiensten komen wel weer opdraven omdat die de schoorsteen natuurlijk niet op tijd laten vegen. "Moet een ander maar voor ze komen doen op kosten van de samenleving"...God, hoe komen mensen zo dom en egoïstisch ? Asociaal gedoe...