Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toeristisch nachtverblijf niet meer toegestaan

Toegevoegd: 27-03-2020, 18.41 uur - Update: 27-03-2020, 23.43 uur
Foto 5 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (29-3-2020 om 08:37)
De Noodmaatregel staat feitelijk dwars op het regeringsbeleid om binnen te blijven. Mensen moeten zich nu verplaatsen. Handiger had geweest om de mensen die al op de camping zaten ontheffing te geven. De camping eigenaren weten precies wie er aanwezig is. Vervolgens volledige sluiting tot mei. Voor veel mensen die er nu zitten is de camping juist een veilige omgeving, met name voor ouderen die onder de risicogroep vallen. Voor de kleinere campings is dit een behoorlijke kostenpost niet iedereen heeft genoeg vlees op de botten. Samen komen we er door heen geldt nu blijkbaar even niet. Sterkte in deze tijd en probeer gezond te blijven
rien (29-3-2020 om 08:12)
Wat een kortzichtige reacties zeg. Als u wat overkomt gedurende uw verblijf in Zeeland wenst u toch geholpen te worden? Dan moet er wel de capaciteit zijn om dit te doen. Landelijk vond/vind men het vaak niet nodig om adviezen op te volgen. Daarom moet er voor anderen gedacht worden. pak uw verantwoordelijkheid op en denk in oplossingen in plaats van (luxe) problemen.
bram goeree (29-3-2020 om 00:17)
Jan en Willem ,jullie gaan hier wel wat te ver hoor .wij hebben patienten uit Brabant hier overgenomen van te volle ziekenhuizen in daar .waar het hier om gaat is de capaciteit van de Zeeuwse ziekenhuizen niet extra te belasten met toeristen ,maar dat zou eigenlijk voor heel Nederland moeten gelden .gebeurd trouwens ook in andere regio's .dus wel helpen met andere ziekenhuizen eventueel te ontlasten is heel wat anders dan toeristen te laten komen en de overbelaste zorg niet nog meer te belasten .
Tas witte (28-3-2020 om 21:13)
Ik heb een stacaravan staat op camping in dezelfde gemeente als waar ik zelf woon .ik bem dus geen toerist maar mag hier ook niet overnachten maar wel klussen overdag .het is toch te zot voor woorden .toeristen versta ik onder buitenlanders en mensen uit andere provincies .laat de zeeuwen die een caravan hebben hun ding doen .ik voel me veiliger op mn camping waar we op dit moment met 10 personen zitten .de eerste persoon zit op 30m van mijn caravan .maar tzal wel weer aan mij liggen
Jan de Raetsheer (28-3-2020 om 20:27)
W. Verbeek slaat de spijker op de kop. De Zeeuwse noodverordening is niet bedoeld om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, maar om Zeeuwse ziekenhuizen vrij te houden voor het “eigen volk”. Te treurig voor woorden, in een tijd waar solidariteit nodig is. De traumahelikopter met Zeeuwse slachtoffers hoeft ook niet meer bij het Erasmus MC te landen, omdat Rotterdam geen Zeeland is. Gelukkig voelen velen wel solidariteit en kunnen de Brabanders wel elders in Nederland worden opgevangen. Wellicht moet t Zeeuwse crisisteam nog eens heel goed nadenken waar het mee bezig is.
Willem Verbeek (28-3-2020 om 18:25)
Iedereen die hier in Zeeland zit omdat hij woont in het crisisgebied, bijvoorbeeld Uden, Boekel, en tot de risicogroep behoort, Zeeland uit te knikkeren omdat hier het principe moet gelden van "eigen volk eerst" is bijna, of misschien wel helemaal, je reinste discriminatie! Om onder normale omstandigheden onze zakken te laten leegschudden door de Zeeuwen is wel prima. Vraag; zijn er in het hoogseizoen bijvoorbeeld wel voldoende huisartsen?
Cookie-instellingen beheren