Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 121 km

Toeristisch nachtverblijf niet meer toegestaan

Toegevoegd: 27-03-2020, 18.41 uur - Update: 27-03-2020, 23.43 uur
Foto 5 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carien Bolijn-Hertzberger (27-3-2020 om 20:39)
wat een onzin dat je wel mag klussen aan je huisje of caravan, maar er niet mag slapen! De meeste ongevalletjes gebeuren met klussen en niet met slapen! Op slot is helemaal op slot, anders heeft het geen zin en wel de hotels open? dat is ook discriminatie; ook bij die gasten kan van alles gebeuren en ook die slepen hun virusje heen en weer. Ook daar werkt personeel dat in gevaar wordt gebracht. Duidelijk weinig verstand van toeristische bedrijvigheid helaas
anoniem (27-3-2020 om 19:55)
beste Jan Lonink en alle burgemeesters in Zeeland zeer hartelijk bedankt dat jullie voor de volle 100% achter de bewoners van Zeeland staan en jullie niet in laten door alle vormen van recreatie welke dan ook toestaan. Gelukkig heb jij Jan als voorzitter en als "Tukker" zoals jij jezelf altijd noemt je niet door de bobo's (geldwolven) van de vakantieparken en campings in West Zeeuws Vlaanderen laten beïnvloeden. Nogmaals bedankt Jan dat je deze beslissing hebt willen nemen. Gezondheid is waardevoller dan toeristen. Nu klagen ze naar als het een slecht seizoen is klagen ze ook.
Farce ! (27-3-2020 om 19:53)
Ja ja lonik, we moeten binnen blijven en alleen voor noodzakelijke dingen naar buiten, maar lekker aan de caravan klussen is noodzaak bij loonik. Zelf vind ik heel dat vakantiegedoe een uiterste luxe en denk dat daar helemaal geen enkele noodzaak toe is Het zijn dus gewoon coronavluchtelingen en die moet ik hier niet.. Ga gewoon thuis mensen in je eigen omgeving helpen b.v. of is dat te sociaal ? En waarom pas na het weekend ? Voor mij blijft er geen enkel respect meer over voor de overheid zo...
Petra (27-3-2020 om 19:51)
Dit snap ik niet. Overdag mogen ze dus wel corona komen verspreiden, maar niet slapen. Dan kunnen de toeristen ook wel blijven slapen ( en dat zullen er ook genoeg doen ) Beter alle landgrenzen sluiten en dan ook die van de provincie's want er zijn nu ook heel veel Brabanders die 'gezellig' Zeeland komen vereren met bezoek.
Mic (27-3-2020 om 19:34)
Hopelijk wordt er nu wel serieus tegen wildkamperen gehandhaafd
Cookie-instellingen beheren