Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust natuurbrand Bruinisse

Toegevoegd: 31-03-2020, 20.11 uur
De brandweer schaalde op naar middelbrand.
De brandweer schaalde op naar middelbrand.
© Foto: Brandweer Oosterland
Door: Tim Koster

BRUINISSE - De brandweer is dinsdagavond met meerdere voertuigen uitgerukt voor het blussen van een natuurbrand in Bruinisse.


Rond 19.35 uur werd er melding gemaakt van een buitenbrand aan de Hageweg. In eerste instantie werd de brandweer van Bruinisse zonder spoed naar het brandadres gestuurd. Een kwartier later werd er opgeschaald naar 'middelbrand' waardoor het blusvoertuig van brandweer Oosterland met spoed werd opgeroepen. Ook een watertankwagen uit Sint-Annaland werd met spoed ter plekke gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) stond er een strook gras en een stuk duinen in brand. De brandweer is de brand inmiddels meester.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren