Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Fietser maakt forse klap na botsing met auto

Toegevoegd: 03-04-2020, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - Bij een ongeluk in Sint Jansteen is vrijdagmorgen iemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek en de weg is afgesloten.


Rond 08.00 uur kwam de bestuurder van een personenauto in botsing met een fietser. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Hoofdstraat met de Geslechtendijk. De ambulancedienst kwam met spoed ter plekke en heeft het slachtoffer met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Over de ernst van het letsel is verder niks bekend. 

Na het ongeval is de weg afgesloten voor sporenonderzoek. Ook de verkeerspolitie is ter plaatse. De bestuurder van de personenauto is meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. De verkeersongevallenanalyse van de politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Hoelang de weg nog blijft afgesloten is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clara (8-4-2020 om 10:51)
Wat mij opvalt als ik het filmpje bekijk dat deze agenten zo dicht op elkaar staan, ik denk dan met alle respect voor onze agenten pas toch op jongens straks zijn jullie besmet met het virus.
Cookie-instellingen beheren