Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder rijbewijs vlucht na aanrijding

Toegevoegd: 05-04-2020, 15.52 uur
De auto van de vrouw raakte beschadigd. De auto van de doorrijder werd getakeld.
De auto van de vrouw raakte beschadigd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 30-jarige man zonder rijbewijs heeft gisteren een aanrijding veroorzaakt in Terneuzen. Hij ging er na de botsing vandoor.


Een 41-jarige vrouw uit Terneuzen wilde rond 13.40 uur wegrijden vanaf een parkeerterrein bij de Scheldekade. Een andere auto naderde en reed tegen haar voertuig aan. Na de botsing ging de bestuurder er in zijn voertuig vandoor. Agenten troffen de auto even later leeg aan in de Peter van Anrooijlaan. Ze stelden een onderzoek in en hierop meldde de gevluchte bestuurder zich.

De weggereden automobilist bleek een 30-jarige Terneuzenaar te zijn. Hij had geen rijbewijs en is door de politie gehoord. De man heeft een proces-verbaal gekregen. De auto van de doorrijder is getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (6-4-2020 om 06:50)
Bij een botsing met een andere auto was de chauffeur gevlucht omdat hij geen rijbewijs had en later toch zijn eigen gemeld maar levert hem wel een boete op ,dom om weg te lopen
Cookie-instellingen beheren