Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie inbraken bij bedrijven in Sluis

Toegevoegd: 13-04-2020, 18.43 uur
Drie inbraken bij bedrijven in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - Bij drie bedrijven in Sluis is het afgelopen weekend ingebroken. De politie is op zoekt naar relevante bewakingsbeelden.

Maandagmorgen werden er drie inbraken ontdekt bij bedrijven gevestigd aan de Beestenmarkt en de Oude Kerkstraat. Volgens de politie zijn de inbraken gepleegd tussen zaterdag 18.00 uur, toen de bedrijven werden afgesloten, en maandagmorgen 09.15 uur. De buit bestond uit geld.

Er wordt een onderzoek ingesteld naar de drie inbraken. De politie is op zoek naar specifieke bewakingsbeelden, om meer over de inbrekers en de inbraken te weten te komen. Mensen die deze hebben kunnen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750