Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Applaus hulpverleners voor ziekenhuispersoneel

Toegevoegd: 16-04-2020, 13.12 uur
Foto 20 van 40

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kl (16-4-2020 om 19:01)
als er iemand bewusteloos is met schuim op z'n mond, en dan nog durven zeggen ga maar naar de huisarts...........laat dan de zorgverlening in zeeland maar doen groet
Willekeur (16-4-2020 om 18:03)
Een applaus kost niets, waar blijft die loonopslag waarmee het wel goed zat volgens die minister van voljksgezondheid ? nog steeds niets net als er nog steeds geen genoeg beschermingsmateriaal is terwijl daar al voor de val van minister bruins al weken eerder om gevraagd werd en aangedrongen. Gewoon loze beloftes dus... En jazeker hebben ziekenhuismedewerkers het wel verdiend, net zoals vele anderen in en buiten de zorg die ook gedwongen levensgevraarlijke risiko's moet nemen voor hun werk. maar ja, slechts ééntje er uit lichten is natuurlijk goedkoper als iedereen belonen voor hun inzet. Maar nieuw Zeeland geeft het goede voorbeeld waar politieke bestuurders 20% van hun loon inleveren, dit wordt natuurlijk ook verwacht van de NL bobo's.
Thura (16-4-2020 om 17:19)
Leuke actie. Maar zorg zit niet alleen in het ziekenhuis hoor. Zou fijn zijn als de aandacht ook eens naar de andere zorg gaat die ook met een tekort aan bescherming moet werken, zeker omdat het meeste naar het ziekenhuis gaat. Ouderenzorg, thuiszorg en gehandicapten zorg lijken een ondergeschikte plaats te krijgen. Ziekenhuis personeel jullie zijn top. En al het andere zorgpersoneel ook. Ook alle bezorgers, postbodes, winkelpersoneel en elk ander die doorwerken moet.
Pim (16-4-2020 om 13:57)
Bedankt ALLE hulpverleners.
Rini de jong (16-4-2020 om 13:52)
Van n mijn krijg ze een pluim
Cookie-instellingen beheren