Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 114 km

Valpartijen in Middelburg en Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-04-2020, 10.03 uur
De ambulancedienst kwam zonder spoed ter plekke in Oost-Souburg.
De ambulancedienst kwam zonder spoed ter plekke in Oost-Souburg.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie en ambulancedienst zijn dinsdagmiddag twee keer uitgerukt voor de melding van een ongeval met letsel. Allebei de keren ging het om een valpartij.


Het ongeluk in Middelburg gebeurde rond 15.15 uur op de Nieuwe Vlissingseweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder van een bromfiets ten val. De ambulancedienst en de politie werden met spoed ter plekke gestuurd. Het is niet bekend of de bromfietser bij het ongeluk gewond is geraakt.

Rond 17.35 uur werd er melding gemaakt van een ongeval bij de Kanaalstraat en de Bermweg, vlakbij het NS-station in Oost-Souburg. Een vrouw bleek met haar fiets te zijn gevallen. De ambulancedienst kwam zonder spoed ter plekke en heeft zich ontfermd over de vrouw. De vrouw kon ter plekke behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peak prosperity (22-4-2020 om 16:33)
Oei ! dit is een markwaardige stijging in valpartijen. ik denk dat de regering alle wegen maar moet sluiten voor alle verkeer tot deze piek is afgevlakt.
willoow (22-4-2020 om 11:15)
Dan heb ik het hier over de kruising in Oost-Souburg, voor de duidelijkheid.
willoow (22-4-2020 om 10:45)
Dit is en blijft een onoverzichtelijk kruispunt, dit buitenom wat er is gebeurd. Daar zou eens opnieuw naar gekeken moeten worden. Ook ik ben daar een keer met de schrik vrijgekomen omdat er een auto een keer flink doorkwam, terwijl er haaitanden op de weg staan. Misschien verplicht stopbord?
Cookie-instellingen beheren