Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Axel gesloten vanwege wietkwekerij

Toegevoegd: 23-04-2020, 09.54 uur
Woning Axel gesloten vanwege wietkwekerij
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Roland de Jong

AXEL - Burgemeester Jan Lonink (Terneuzen) heeft deze maand een woning aan de Karel Doormanlaan in Axel gesloten vanwege een drugsovertreding.


In de woning werd op 18 december een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning bevonden zich volgens de gemeente 96 wietplanten. Vanwege de vondst is de woning sinds 16 april voor drie maanden gesloten, zo is vanochtend bekendgemaakt.

Het doel van de sluiting is volgens de gemeente om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen. Via deze maatregel treedt de burgemeester ook op tegen het brandgevaar dat door illegale kwekerijen wordt veroorzaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gezond Verstand (23-4-2020 om 22:32)
Mensen op straat zetten tijdens coronacrisis. Bestuurders en gezond verstand, het blijft een moeilijk huwelijk.
Piet (23-4-2020 om 11:34)
Niet te begrijpen ... Wel lekkr de shops reguleren en belasting ontvangen maar waar het vandaan komt ..... (De grootste criminelen zitten in Den Haag )
Terneuzenaar (23-4-2020 om 11:19)
Verzegel de persoon, niet de woning! Over brandgevaar gesproken, hoeveel branden zijn er dagelijks zonder kwekerij, waardoor wij meer premie moeten betalen aan de verzekeringen? Dat is pas ondermijning!