Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Trio opgepakt na diefstal van diesel uit truck Waarde

Toegevoegd: 10-05-2020, 11.34 uur
Trio opgepakt na diefstal van diesel uit truck Waarde
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WAARDE - De politie heeft drie personen aangehouden nadat bij een bedrijf in Waarde diesel was gestolen uit een geparkeerde vrachtwagen.

De drie konden na de diefstal vanaf het bedrijfsterrein worden opgepakt door agenten. Er kwamen zeker vier politiewagens ter plekke. De drie worden verdacht van betrokkenheid bij de diefstal en zitten nog vast.

De verdachten zijn mannen van 33, 34 en 41 jaar oud. Ze komen uit Bulgarije.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-5-2020 om 16:04)
Kijk hiervoor rukken onze heldhaftige dienders massaal uit. Wil je aangifte doen van diefstal, vermissing of oplichting hebben deze dienders geen mankracht genoeg is dan het antwoord. Volstrekte willekeur bij de politie.
ikke hier (10-5-2020 om 14:45)
toch weer een vooroordeel bevestigd.....
Tom Helgers (10-5-2020 om 12:22)
Goed gewerkt politie! Bulgaren horen nu in Bulgarije te zijn en niet misbruik maken van de coronacrisus door hier juist nu te stelen en te roven.
Mijn mening (10-5-2020 om 11:46)
Gelijk hun hele handel en wandel natrekken en daarna in hun blote kont de grens over trappen. Op zulke lui zit ik niet te wachten.
Nederlander (10-5-2020 om 11:46)
Toch fijn die open grenzen. Het valt wel op dat bepaalde mensen met bepaalde afkomsten liever dingen stelen dan er eerlijk voor werken. Dat zijn niet weerlegbare feiten helaas :(