Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Traumahelikopter ingezet in Koudekerke

Toegevoegd: 16-05-2020, 13.51 uur - Update: 16-05-2020, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is aan het einde van de ochtend opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning in Koudekerke.


Twee ambulances en meerdere politiewagens werden rond 11.50 uur met spoed naar een huis aan de Keiweg gestuurd. Vrijwel direct werd ook het Rotterdamse traumateam gevraagd ter plaatse te komen met de helikopter. Deze was rond 12.15 uur boven de incidentlocatie en is even later geland op een grasveld.

Nadat het slachtoffer ter plekke was gestabiliseerd, is deze rond 12.50 uur meegenomen in de traumahelikopter. Volgens de politie is het slachtoffer in zorgelijke toestand naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Wat de persoon precies mankeerde, is niet bekend. Het voorval trok tientallen kijkers.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren