Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto opgeblazen, politie doet buurtonderzoek

Toegevoegd: 26-05-2020, 11.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een woning aan het Seispark in Middelburg hebben onbekenden vannacht een auto opgeblazen. Dit ging gepaard met een harde knal waarover op social media veelvuldig melding werd gemaakt.


Vannacht rond 00.20 uur werd via de politiemeldkamer melding gemaakt van een harde knal of een ontploffing. Even later bleek uit onderzoek dat bij een woning aan het Seispark een auto was vernield die op de oprit van een woning stond. De politie kwam ter plekke en medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing zijn ter plaatse geweest om sporenonderzoek te doen. De auto is weggesleept. Agenten hebben vanochtend in de omgeving buurtonderzoek gedaan.

Eventuele getuigen worden door de politie gevraagd zich (al dan niet anoniem) te melden. Ook worden mensen in de omgeving van het Seispark die eventuele relevante camerabeelden hebben gevraagd om zich te melden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bassie (26-5-2020 om 17:26)
Een cobra, zo n groot rotje bedoel je ? Mensen mensen het loopt echt uit de klauwen met dat vuurwerk, bezit ervan direct zwaar beboeten , en afsteken , achter de tralies ermee, dat is gewoon misdadig!
Broodje Aap (26-5-2020 om 15:51)
Sterk verhaal @ ger. Maar ik denk dat het hier niet om een technisch mankementje gaat.
Posie (26-5-2020 om 12:47)
Tja, voor wie nog dacht dat dit soort dingen alleen in de bloemenwijk in vlissingen voorkomt en niet in zgn "nette"wijken"..
ger (26-5-2020 om 11:43)
Heb zoiets ook een keer gehad, bleek mijn accu te zijn die aan t gassen was, kortsluiting erin en daardoor een vonk erbij en mijn motorkap vloog 4 mtr omhoog
T4 (26-5-2020 om 11:36)
Paar weken geleden het zelfde verhaal. In westerzicht Het leek wel een gasexplosie zo hard. Moet toch wel iemand wezen met heel veel haat gevoelens
Cookie-instellingen beheren