Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Traumaheli opgeroepen voor melding Tholen

Toegevoegd: 27-05-2020, 00.27 uur
De traumahelikopter landde voor een rendez-vous bij Halsteren.
De traumahelikopter landde voor een rendez-vous bij Halsteren.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De Rotterdamse traumahelikopter is dinsdagavond geland in Halsteren en Bergen op Zoom vanwege een medische noodsituatie in Tholen.


De meldkamer kreeg dinsdagavond de melding van een medische noodsituatie aan het Zwink in Tholen. Twee ambulances en werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. De twee ambulanceteams zijn het traumateam tegemoet gereden en er werd een rendez-vous afgesproken nabij de A4 bij Halsteren.

De trauma-arts is vanaf Halsteren met de ambulance meegereden naar het Bravis-ziekenhuis in Bergen op Zoom. De traumahelikopter is vervolgens vanuit Halsteren naar sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom gevlogen om daar de trauma-arts weer op te halen. Hierna kon men door naar een meldingen in Den Haag en Oostvoorne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren