Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf keer teveel alcohol en 92 Kilometer te hard

Toegevoegd: 09-06-2020, 22.24 uur - Update: 10-06-2020, 11.25 uur
Vijf keer teveel alcohol en 92 Kilometer te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

COLIJNSPLAAT - Een 27-jarige beginnend bestuurder uit Colijnsplaat is vanavond zijn rijbewijs en zijn auto kwijtgeraakt nadat de politie hem betrapte op het te hard rijden en het rijden onder invloed.


Een eenheid van Team Verkeer Zeeland-West-Brabant zette de beginnend bestuurderrond 21.00 uur bij Colijnsplaat aan de kant nadat bij hem een gecorrigeerde snelheid van 152 kilometer per uur werd vastgesteld in een 60 zone. Bij de staandehouding roken de agenten een alcohollucht in de auto.

Bij een ademanalyse op het politiebureau blies de bestuurder een waarde van 495 ug/l: meer dan vijf keer de toegestande hoeveelheid. Beginnend bestuurders mogen maximaal 88 ug/l scoren. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Ook heeft de politie zijn auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (10-6-2020 om 04:03)
weer iemand die zich niets aantrekt van verkeersregels. rijbewijs versnipperen en nooit meer laten rijden--een boete lachen ze weg. zo'n gek verdient geen rijbewijs. dat hij zichzelf dood rijd is eigen schuld maar meestal rijd hij een ander dood waarvan de familie levenslang verdriet heeft.
Ko (10-6-2020 om 02:54)
Een harde en confronterende les. Gelukkig geen slachtoffers. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Zonder schade wordt niemand wijs. Leer er van en probeer je te beheersen.
Sonja (10-6-2020 om 00:10)
Die rijdt binnen kort gewoon weer auto, geeft nergens om, hij zal je kind maar op de fiets tegenkomen, alcohol en hoge snelheid ? 5 jaar rijontzegging !!!
Cookie-instellingen beheren