Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs en wapens gevonden bij reeks doorzoekingen

Toegevoegd: 17-06-2020, 20.30 uur
Drugs en wapens gevonden bij reeks doorzoekingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg heeft de politie woensdag onderzoek gedaan in vijf woningen en drie garageboxen. Dat gebeurde in het kader van een drugsonderzoek, zo meldt de politie, die onder meer wapens en drugs aantrof.


"Er loopt op Walcheren een drugsonderzoek. Hiervoor werden op diverse plaatsen zoekingen gedaan. Agenten troffen zogenaamde gebruikershoeveelheden verdovende middelen aan. Verder vonden we enkele duizenden euro's aan contanten en apparatuur om harddrugs te maken", zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Tot slot trof de politie twee echte pistolen met munitie, een gasdrukpistool en een nepwapen aan. Deze goederen zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. Het drugsonderzoek wordt voortgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (18-6-2020 om 18:56)
Wat moet je toch met die rotzooi beginnen had het eerder opgeruimd een ieder weet dat dit ten strengste verboden is en wat is nu gevolg de politie doet de inval en je bent er bij dit zal best een paar lieve centen kosten
Mar (18-6-2020 om 16:05)
De gemeenten hebben tuig toegelaten ?? Hoezo?? Moet je toestemming vragen aan de gemeente als je ergens wil wonen ??
Jaap (18-6-2020 om 10:48)
Pekje: wat een dom verhaal over de redenen dat iedereen verhuist, jongeren wegtrekken en huisartsen en leraren hier niet willen wonen. De criminaliteit in Zeeland is niet te vergelijken met de randstad en wordt voor het grootste deel veroorzaakt door tuig van buiten de provincie of tuig, waarvan de ouders ooit eens in Zeeland zijn neergestreken. De fout licht al tientallen jaren achter ons en duurt tot op de dag van vandaag: de gemeentes en woningbouwcorporaties hebben veel te veel tuig toegelaten en hebben vooral de steden verpest.
Pekje (18-6-2020 om 09:31)
Ja Jan ! Er word op TV en bij de VVV heel hard gelogen over Zeeland... Ja klopt Zeeland mooi is en zee maar er word nioet bijverteld hoe erg de drugs en crimi problemen hier zijn.. Maar als je om je heen kijkt ( vooral in de avond en nacht ) en als je kijkt dat bijna alle jongeren hier drugs gebruiken en misbruiken dan had je het kunnen weten... Mensen in dure huizen en mooie wijken die nooit iets zien die praten mooi weer ja... Maar feit is dat zeeland ten onder gaat aan drugs !!! dat is de reden dat iedereen verhuisd en goede jongeren ergens anders gaan wonen ( leegloop ) en de huisartsen en leraren hier niet willen wonen, vooral Vlissingen is het ergst !
jan (18-6-2020 om 00:25)
Ja Jan alles is daar beter, ga maar gauw terug
Jan (17-6-2020 om 21:10)
Ik dacht dat het hier in Zeeland zulk vriendelijk en eerlijk volk woont ,het is hier nog erger dan de randstad
Cookie-instellingen beheren