Weerbericht:
Een enkele bui, geleidelijk bewolkt en van het zuidwesten uit (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (8) korte tijd vermist op strand Breskens

Toegevoegd: 23-06-2020, 17.55 uur
Jongen (8) korte tijd vermist op strand Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

BRESKENS - Een 8-jarige Belgische jongen is dinsdag aan het einde van de middag korte tijd vermist geweest op het strand bij Breskens. Hij is in goede gezondheid weer aangetroffen.


De vermissing van de jongen werd rond 17.00 uur gemeld bij de hulpdiensten. Reddingboten van de KNRM posten Breskens en Cadzand werden ingezet om op het water te zoeken. Ook een politiehelikopter die in de buurt was werd bij de zoekactie ingezet. Om 17.25 uur werd een burgernetbericht verspreid met een beschrijving van de jongen.

Via burgernet werd rond 17.40 uur bekend gemaakt dat de jongen in goede gezondheid is aangetroffen. Het jongetje werd twee kilometer verder op het strand gevonden door oplettende burgers die de jongen zagen lopen en de hulpdiensten hebben gewaarschuwd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (24-6-2020 om 14:34)
Michel@ Ik denk dat je het niet hebt begrepen wat ik bedoel Michel.
Vch (24-6-2020 om 06:06)
Breskens. Ook geen bericht gekregen
Jose (24-6-2020 om 00:01)
@Michel Zolang jij op je telefoon" Burgeren" hebt aangegeven om dit soort berichten te ontvangen, zul je geen berichten ontvangen. Zoek het juiste aanmeld adres.
Michel (23-6-2020 om 19:28)
Burgeren???? Ik heb niks ontvangen. Werkt weer lekker dan.