Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Zoekactie vermiste visser Westkapelle gestaakt

Toegevoegd: 24-06-2020, 18.10 uur
Door: Tim Koster

WESTKAPELLE - De zoekactie op het water bij Westkapelle naar de vermiste visser is gestaakt. De man die met een rubberbootje zou zijn gaan vissen zou volgens de hulpdiensten aan wal gekomen moeten zijn. De man is nog niet terecht maar de zoekactie op het water is gestaakt, de zoekactie aan land duurt nog voort.


Rond 15.00 uur werd er melding gemaakt van de vermiste man. Twee reddingboten van de KNRM en meerdere strandwachtposten werden ingezet bij de zoekactie. Ook een vliegtuig, een helikopter en een schip van de Nederlandse Kustwacht werden hielpen met het zoeken naar de man. Vanuit de lucht en op het water werd een gebied afgezocht tussen Zoutelande en Oostkapelle.

Tegen 17.00 uur werd bekend gemaakt dat de hulpdiensten er zeker van zijn dat de man aan wal is gekomen. De zoekactie op het water is daarom ook gestaakt. De man is echter nog niet gevonden waardoor de zoekactie op land verder gaat. Een signalement van de man is nog steeds niet bekend gemaakt.

Het bootje dat van de man zou zijn is door de hulpdiensten aangetroffen en meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad de Hoon (25-6-2020 om 17:37)
Wat een reacties Zeker zelf altijd volgens de regels geleefd!!!???
Kees Tramper (25-6-2020 om 13:42)
Hermen Mulder Oke dus alle watersporten maar gelijk laten verbieden? Geen surfers meer op zee, geen duikers? Ook niet meer zwemmen in zee?
Piet Bosselaar (25-6-2020 om 10:05)
In dit geval geen slachtoffer. Wel een goede praktijkoefening.
Hermen Mulder (24-6-2020 om 22:52)
Als deze man "boven water komt" gelijk een rekening in zijn maag splitsen voor gemaakte kosten. Wat voor simplist kun je zijn om dit te laten gebeuren. "All Lives Matter" ook voor de hulpverlenende instanties en dus alle inzet ten onrechte???
Cookie-instellingen beheren