Weerbericht:
Wisselend bewolkt en geregeld buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk met fietser op rotonde in Goes

Toegevoegd: 13-07-2020, 13.52 uur
De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.
De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Op een rotonde in Goes is maandag aan het begin van de middag een ongeluk gebeurd waarbij een fietser was betrokken. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.


Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur op de rotonde aan de Europalaan ter hoogte van de Troelstralaan. De politie en een ambulanceteam werden ter plekke gestuurd voor de melding van een ongeluk met een fietser. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De fietser bleek na behandeling door het ambulancepersoneel niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. 

De man is samen met zijn fiets door een eenheid van de politie naar huis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Antigsm (16-7-2020 om 13:47)
@Rini, dit bepaal ik nog altijd zelf. Feit is dat ik begon met een opmerking te maken over fietsers die geen richting aangeven (bijna nooit). Als je de situatie bekijkt op google maps en als je de rotonde of verkeersplein in beeld krijgt (boven het artikel staat ook rotonde maar goed) dan zie je dat fietsers op de rotonde een soort van rechtdoor kunnen rijden (van de rotonde af) of de rotonde kunnen volgen, en dan slaan ze dus linksaf dus moeten ze dan volgens mij richting aangeven. Doen ze dit niet dan is het aannemelijk dat ze vroeg of laat aangereden worden daar dit maar een heel kort stukje van de weg af is waar een auto de rotonde kan verlaten. Alleen al uit fatsoen is richting aangeven wel zo prettig.
Rini (15-7-2020 om 19:36)
Allemaa aannames AntiGSM, last ik u nog dit zeggen: u bent GEEN politie agent en ook GEEN rechter. Dus stop met anderen de les te lezen en te veroordelen!
AntiGSM (15-7-2020 om 15:51)
@Ant nou nou: dus niet: tractor, motor, personenauto en vrachtwagen. Waarschijnlijk zijn de laatste reageerders van die figuren die nergens richting aangeven en overal de smartphone gebruiken achter het stuur, fijn volkje!
Anti nou nou (14-7-2020 om 23:55)
4 rijbewijzen: 1. Brommer 2. Auto 3. Tractor 4. Hoogstens motor Dat heeft de gemiddelde Nederlander ook...
Anti anti (14-7-2020 om 17:01)
@ antigsm, neen, u snapt niets van de verkeersregels dat is duidelijk, en alsof bestuurders van motorvoertuigen soms geen verkeersaso's kunnen zijn ? kijk anders naar de scootertjes, of gaat het over iedereen behalve uzelf soms ? want u denkt al de uitzondering op de regels te zijn die iedereen gewoon moet volgen. Ik adviseer een opfriscursus voor u want een rontonde... dat is boomerpraat uit een vorige eeuw, die zijn er nagenoeg helemaal niet meer.
Rini (14-7-2020 om 15:27)
Wat een blaaskaak is die antigsm zeg, 4 rijbewijzen en dan de plank zo ontzettend hard misslaan. Ongelovelijk, tijd voor een cbr cursusje gedrag in verkeer voor mijnheer antigsm; met zo’n ego ben je in mijn optiek een gevaar op de weg!