Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk met fietser op rotonde in Goes

Toegevoegd: 13-07-2020, 13.52 uur
De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.
De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Op een rotonde in Goes is maandag aan het begin van de middag een ongeluk gebeurd waarbij een fietser was betrokken. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.


Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur op de rotonde aan de Europalaan ter hoogte van de Troelstralaan. De politie en een ambulanceteam werden ter plekke gestuurd voor de melding van een ongeluk met een fietser. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De fietser bleek na behandeling door het ambulancepersoneel niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. 

De man is samen met zijn fiets door een eenheid van de politie naar huis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (14-7-2020 om 14:45)
@anti ant (lekker origineel verzonnen...) en @ peter; ik ben wel degelijk op de hoogte van de verkeersregels, jullie blijkbaar niet want hoe kun je het wangedrag van fietsers in godsnaam goedkeuren?? Ik snap ook wel dat een fietser een zogenaamde "zwakkere" verkeersdeelnemer is maar dat zwakkere moet niet op zijn of haar gedrag slaan en dat is het vaak wel! Dus doe maar lekker lomp, die auto past wel op voor mij want als puntje bij paaltje komt krijg ik toch gelijk (en draai ik niet op voor de schade ook al ben ik fout!). En zo rijden er hele groep rond in het donker zonder licht enz enz. O ja, 4 rijbewijzen en 34 jaar schadevrij! Het wordt de hoogste tijd dat fietsers zich ook eens gaan gedragen in het verkeer!
peter (14-7-2020 om 07:53)
Goeie grap antiGSM, wellicht is het een goed idee dat u een opfris cursusje gaat doen? Ik heb gewoon geleerd dat je gewoon altijd moet opletten met fietsers; zeker op rotondes, ookal doen ze maar wat, jij bent groter met je auto en ookal sta je in het gelijk, jij bent alsnog verantwoordelijk voor de schade; want groter. Het is niet zo dat je een fietser, of andere weggebruiker maar moet doodrijden als je voorrang (of groen) hebt.
anti anti (14-7-2020 om 06:41)
@ antigsm, fietsers die op de rotonde (dat heet trouwens een verkeersplein en heeft duidelijk andere regels) blijven slaan niet af en hoeven dus geen richting aan te geven. Motorvoertuigen die afslaan en de weg van fietsers kruisen moeten dus voorrang verlenen. Misschien maakt u zelf er een puinhoop van want u snapt de elementaire verkeersregels nog niet eens en bent blijkbaar gefrustreerd dat u geen voorrang krijgt of af kan dwingen waar u helemaal geen voorrang heeft. Ik vraag me af hoe u aan en rijbewijs komt eigenlijk, en of u die wel heeft...
AntiGSM (13-7-2020 om 19:23)
Ik heb er geen moeite mee als fietsers voorrang hebben op een rotonde maar dan moeten ze er wel rekening mee houden dat wanneer ze geen hand uitsteken (RICHTING AANGEVEN) dat een automobilist daar dan nooit op kan anticiperen. Er zijn enkele maar de meeste fietsers maken er echt een puinhoop van in het verkeer, geven nergens richting aan, rijden met velen naast elkaar enz enz.
Kees (13-7-2020 om 17:24)
Het is ook een gevaarlijk punt. In de hele straat mag je maar 30 km per uur rijden, maar vlak voor de rotonde mag je ineens met 50 km per uur er overheen, en gelijk erna moet je weer 30 rijden. Ik zou dan zeggen maak de rotonde ook 30 km per uur en trek één lijn. Waarom moet je met 50 km per uur over die rotonde? Maak er 30 van. Zo kan je rustig alles overzien en zie je de fietsers aankomen
Cookie-instellingen beheren