Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Agente loopt letsel op bij aanhouding in Hoek

Toegevoegd: 15-07-2020, 11.33 uur
Agente loopt letsel op bij aanhouding in Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HOEK - Een agente van de Politie Zeeland-West-Brabant heeft afgelopen nacht letsel opgelopen bij het aanhouden van een verdachte in Hoek.


Op een camping in Hoek werd een 24-jarige man op heterdaad aangehouden door de politie voor het mishandelen van twee personen en het plegen van diverse vernielingen. Tijdens het aanhouden van de verdachte verzette deze zich zodanig dat een agente hierbij letsel heeft opgelopen. De agente heeft aangifte gedaan tegen de verdachte.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (15-7-2020 om 12:32)
Ik wil er verder niks mee zeggen dan de woorden die ik er zelf voor uit kies, maar dit is wel al de zoveelste melding in de afgelopen maand(?) waarin er al meerdere agentes zijn 'mishandeld'. Je spreekt echter nogal gauw van 'mishandeling' als iemand totaal geen fysieke overmacht of uberhaupt aanwezigheid heeft. Een zachte toon kan deescalerend werken. Maar als je de arm van een vrouw uit schrik wegduwt kan ze al omvallen. Mishandeling? Poging tot doodslag? Doe normaal.. Om nou continu vrouwen naar agressieve mannen (die dus de controle/remmingen al kwijt zijn) te sturen is voor degene die over het personeel gaat misschien een goed idee, maar niet voor de agentes in kwestie. Blijkt maar weer.
de Publieks Rechter (15-7-2020 om 12:04)
Je zal als agent naar zo een figuur gestuurd worden , petje af voor de Agente . De gearresteerde persoon zeer zwaar straffen .
Cookie-instellingen beheren