Weerbericht:
Vooral langs de westkust kans op een bui, dinsdagavond regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand in woning Breskens snel onder controle

Toegevoegd: 10-08-2020, 08.18 uur
De brandweer van Breskens had het vuur snel onder controle.
De brandweer van Breskens had het vuur snel onder controle.
© Foto: Niels Janse
Door: Tim Koster

BRESKENS - In een woning in Breskens heeft maandagmorgen korte tijd brand gewoed. De brandweer van Breskens kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle.


De brand in een woning aan de Ringlaan werd rond 07.05 uur ontdekt. De brandweer van post Breskens is hierop met spoed uitgerukt. De bewoonster van de woning kon zich op tijd in veiligheid brengen. Vier minuten na de eerste melding werd er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand waarop ook de brandweer van post Oostburg ter plekke werd gestuurd. Ook een hoogwerker van diezelfde post rukte enkele minuten later met spoed uit.

Om 07.15 uur kon door de brandweer het sein brand meester gegeven worden. De brandweer van Breskens die als eerste ter plaatse was had de brand snel onder controle. De overige eenheden konden hierop weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750