Weerbericht:
Bewolkt en vrijwel overal droog. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand voormalige vuilstortplaats Terneuzen

Toegevoegd: 12-08-2020, 12.23 uur - Update: 12-08-2020, 13.17 uur
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Aan het einde van de ochtend is in Terneuzen brand uitgebroken op het terrein van de voormalige vuilstortplaats langs de Koegorsstraat. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 11.55 uur ontdekt. Een eenheid van de dagdienst van Terneuzense brandweerpost Koegors werd hierop zonder spoed ter plekke gestuurd. Eenmaal ter plaatse bleek er een groot stuk dijk in brand te staan. Hierop is ook het schuimblusvoertuig, dat beschikt over een waterkanon, van post Koegors opgeroepen.

Om 12.00 uur is er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand waarop een tweede blusvoertuig met spoed ter plekke werd gestuurd. Rond 12.25 uur kon door de brandweer het sein brand meester gegeven worden. De brandweer zal nog enige tijd ter plaatse blijven om na te blussen maar gevaar voor uitbreiding is er niet meer.

​Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750