Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse boetes en inbeslagname auto

Toegevoegd: 13-08-2020, 10.19 uur
Diverse boetes en inbeslagname auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij controles in en rondom het centrum van Vlissingen en langs de kust tussen Vlissingen en Dishoek heeft de politie gisteren diverse bekeuringen uitgedeeld. Ook werd een voertuig in beslag genomen.


Er werd drie keer bekeurd voor het in het bezit hebben van aangebroken verpakkingen met alcoholische drank. In één geval was de bezitter een 14-jarige. Bij Dishoek werd iemand betrapt die ook alcohol had genuttigd maar desondanks ook nog eens op een snorfiets was gestapt. Deze persoon blies een waarde van 380 Ug/l.

De politie deelde ook zes bekeuringen uit aan andere brom- en snorfietsers. Zij droegen onder meeg geen helm en/of belden niet handsfree. Verder werd de bestuurder van een personenauto voor de vierde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Deze persoon kreeg een bekeuring. De auto werd in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (14-8-2020 om 17:34)
Politie kan alleen steeds de auto in beslag nemen, en boete's uitdelen,ik ken iemand die is al 15 x gepakt is en de laatste 2 keren zijn de auto's in beslag genomen dit lijkt me ook een goede oplossing, want ze gaan toch door.
Jerome (14-8-2020 om 13:47)
Eej peter heb je ook nog wat te vertellen over het verhaal of ben je hier alleen om te janken tegen Camiel !. Vind dat hij groot gelijk heeft. Hoe kan het dat die persoon al meerdere malen gepakt is met rijden zonder rijbewijs. Bij de eerste keer hadden ze de auto al moeten in nemen. 2de keer een maand de bak in. Plus alle kosten vergoeden. Wanneer worden overtreders hier een keer aangepakt. Mietjes beleid word hier gevoerd. Heeft er mee te maken dat de politie niks mag niet dat ze incompetent zijn zoals peter probeerd te insinueren.
Peter (14-8-2020 om 06:49)
Camiel, 1: u bepaalt niet hoe de politie haar werk doet, dus stop met het commanderen van de politie. 2 de auto is in beslag genomen 3 u acht de politie kennelijk incompetent? Waarom solliciteert u er dan niet? Dan zult u zien dat het allemaal nog niet zo makkelijk is 4 camiel is de beste stuurman; aan wal!
camiel (13-8-2020 om 13:27)
Wat ik nog steeds niet snap, en wat je regelmatig leest dat een persoon zonder geldig rijbewijs is gepakt. Vaak gebeurd dat bij een persoon voor de zoveelste keer. Waarom dan niet direct de auto in beslag nemen......is veel minder werk dan bekeuren en volgende week weer enz. Kan zo'n persoon wel verzekerd zijn ( WA ). Zo niet en hij maakt schade waar moet je dan zijn, en dan hopen op korte termijn afhandeling. Omdat het steeds vaker gebeurd zou ik graag zien dat per direct bij de eerste keer de auto wordt gevorderd.
Vakantie gekte (13-8-2020 om 13:27)
Langs de hele nederlandse kust is de situatie onbeheersbaar
Jaap (13-8-2020 om 10:39)
Respect, uitstekende actie van de politie. Goed dat er ook aandacht is in en rond het centrum van het fantastische Vlissingen. Ik hoop dat de vaart erin blijft bij de politie en wens ze veel succes.