Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 69 km

Grote zoekactie met heli na inbraak De Goese Golf

Toegevoegd: 16-08-2020, 09.57 uur - Update: 16-08-2020, 12.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is vochtend urenlang op zoek geweest naar de dader(s) van een inbraak bij golfbaan De Goese Golf in Goes. Er is ook een helikopter ingezet.


Volgens een woordvoerster van de politie kwam rond 04.00 uur een melding binnen van een inbraak bij een gebouw aan de Krukweg. Hierop gingen meerdere eenheden ter plekke. Ter plaatse bleek een ruit van de brasserie te zijn vernield. Omdat er rekening mee werd gehouden dat de dader(s) nog in de buurt was/waren, werd in de omgeving van de golfbaan een zoekactie op touw gezet.

Bij de zoekactie werden niet alleen diensthonden ingezet, ook een politiehelikopter steeg op. Deze cirkelde ruim een half uur rond. Rond 08.30 uur landde de helikopter op het terrein van De Goese Golf om vervolgens tegen 09.00 uur weer te vertrekken. Hierna vertrokken ook de andere eenheden.

Voor zover bekend zijn er nog geen arrestaties verricht. Wat er precies is buitgemaakt, is nog niet bekend. Een deel van de buit is in ieder geval teruggevonden door diensthond Rex en zijn geleider. Vanwege de inbraak was De Goese Golf ongeveer anderhalf uur afgesloten voor het publiek. Inmiddels is de golfbaan weer open.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (20-8-2020 om 00:13)
Tjonge wat een inzet. Doen ze dat ook als er een inbraak in een gewoon rijtjeshuis is geweest?? Zelfs een heli erbij, nou nou, het kan niet op. Bij een inbraak in mijn huis waren ze zo snel niet!!!!
brom (16-8-2020 om 14:00)
Grote zoekactie???? Bij ons kwamen ze niet met zoveel mensen/ Zijn natuurlijk geen elite ... dat zal wel schelen
Cookie-instellingen beheren