Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Letsel bij aanrijding op N59 bij Nieuwerkerk

Toegevoegd: 17-08-2020, 18.20 uur
Letsel bij aanrijding op N59 bij Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Bij een kop-/staartaanrijding op de Rijksweg (N59) bij Nieuwerkerk zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt.


Net voor de kruising met de Middenweg en de Polderweg kwamen rond 16.10 uur een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing. Er werden twee ambulanceteams gewaarschuwd. Twee personen zouden naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland werd opgeroepen om te takelen.

Zaterdagochtend vond aan de andere kant van dezelfde kruising ook al een ongeluk plaats. Toen raakte een vrouw gewond, eveneens bij een kop-/staartbotsing.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (18-8-2020 om 12:05)
Kop-staart: meestal mobieltjes!! Niet uit je doppen kijken en net te laat op je rem stampen... Een zegening, die social media!
June (17-8-2020 om 20:09)
Het is bijna elke dag prijs daar. Onbegrijpelijk.
Cookie-instellingen beheren