Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Boete en voorwaardelijk rijverbod voor ongeluk

Toegevoegd: 21-08-2020, 14.12 uur
Drie personen raakten zwaargewond.
Drie personen raakten zwaargewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 63-jarige R. V. uit Scharendijke, tegen wie twee weken geleden taakstraf van 90 uur (waarvan een deel voorwaardelijk) en een rijontzegging van een half jaar was gevorderd, is vrijdag veroordeeld tot en boete van 675 euro en een voorwaardelijk rijverbod van drie maanden. Ook kreeg hij een proeftijd van een jaar opgelegd.


V. reed begin december 2017 over de N59 bij Nieuwerkerk toen het faliekant mis ging. Hoe het kon gebeuren wist hij niet, maar in een flauwe bocht zat hij plots op de andere weghelft. Daar botste hij vrijwel frontaal tegen een tegenligger. De inzittenden daarvan liepen zwaar lichamelijk letsel op en ook de vrouw van V., die bij hem in de wagen zat, raakte zwaargewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (21-8-2020 om 14:55)
Ik kan er niets aan doen maar ik ben van mening dat als je in deze situatie niet weet hoe je op een andere weghelft komt je niet meer capabel bent om een auto te besturen....triest maar waar. Ik las niets over mist, uitwijken voor iets of iemand enz enz. Ik hoop dat er grondig onderzoek gedaan is want ik blijf dit soort zaken vreemd vinden.