Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Wielrenner gewond bij ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 21-08-2020, 16.13 uur
Door: Tim Koster

KAPELLE - Een wielrenner is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nieuwe Schoorseweg bij Kapelle.


De wielrenner kwam rond 15.00 uur ter hoogte van de Schoorse Oudedijk in botsing met een auto. De fietser belandde via de voorruit van de auto op het wegdek. Hij raakte gewond en ambulancemedewerkers hebben zich over hem ontfermd. Het slachtoffer is rond 15.35 uur zonder spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto en de fiets hebben beide schade opgelopen. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor is ter plaatse gekomen om de auto weg te slepen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (21-8-2020 om 22:56)
Tja, de haaien tanden staan er niet voor niets. Veel sterkte voor de auto bestuurder !
merien (21-8-2020 om 17:56)
en weer een sportfietser aangereden zijn er veel de laatste tijd
AntiGSM (21-8-2020 om 17:30)
Wielrenners horen niet op de openbare weg, andere weggebruikers kunnen gewoon niet op tijd anticiperen op de meestal veel te hoge snelheid van deze wegmisbruikers. Als ik wil jakkeren moet ik ook naar het circuit, er gebeuren genoeg ongelukken met wielrenners omdat als verstandig te bestempelen.
Cookie-instellingen beheren