Weerbericht:
Een enkele bui en vanavond nog veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand verwoest aanbouw van woning 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 25-08-2020, 09.06 uur - Update: 27-08-2020, 20.04 uur
Door: Tim Koster

’S-GRAVENPOLDER - In ’s-Gravenpolder is dinsdagmorgen brand uitgebroken in de aanbouw van een woning. De aanbouw van de woning is grotendeels uitgebrand. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 08:25 uur ontdekt bij een woning aan de Kamperfoeliestraat. Een blusvoertuig van de post ’s-Gravenpolder werd hierop met spoed ter plekke gestuurd. Eén minuut later is er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand en werd er ook een eenheid uit Goes opgeroepen. Ook een hoogwerker is met spoed naar het brandadres gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is de aanbouw van de woning grotendeels uitgebrand en is de brand overgeslagen naar een deel van de woning. De brandweer zet in op het voorkomen van verdere uitbreiding. In de aanbouw en in de woning waren geen personen of dieren meer aanwezig. Tegen 09:00 uur kon door de brandweer het sein brand meester gegeven worden.

De hulp van Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen van de ontstane schade. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750